Geboren en getogen te Amsterdam met wortels op Ameland ben ik na een 4-jarige beroepsperiode bij de Koninklijke Landmacht me op internationaal terrein gaan bewegen. Na een aantal jaren bij Amerikaanse bedrijven te hebben gewerkt ben ik overgeplaatst naar Californië en daar in de luchtvaart terechtgekomen. Twee van mijn 3 kinderen zijn daar geboren en inmiddels heb ik 4 kleinkinderen. Na 7 jaar ben ik teruggegaan naar Nederland en directeur geworden van een Luxemburgse vracht luchtvaartmaatschappij. Na een aantal jaren uiteindelijk in Ooststellingwerf gaan wonen. Toen kwam het besef dat de VVD staat voor wat ik in het buitenland gemist had nl. vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Als voorzitter van afdeling Ooststellingwerf vind ik dat  ik meer voor de provincie Fryslân kan betekenen en daarom wil ik mijn internationale expertise op export gebied gebruiken om de ondernemers in Fryslân te ondersteunen die willen en kunnen exporteren. Daarnaast heb ik een grote affiniteit met toerisme en recreatie.