Met mijn man en ons gezin runnen wij een melkveebedrijf in Tytsjerk. Omdat mijn man hoofd-uitvoerder in de wegenbouw is, is het melken en het verzorgen van de veestapel ’s ochtends mijn eerste bezigheid. Het is een echt gezinsbedrijf waar drie generaties samenwerken. Daarbij verzorg ik sinds  1996 de financiële administratie voor een advocatenkantoor en sinds 2010 zit ik als raadslid namens de VVD in de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel. Wat geldt voor agrarische bedrijven, geldt vaak ook voor bedrijven en ondernemers in andere sectoren zoals de bouw, infrastructuur en recreatie. Bijvoorbeeld overmatige regeldruk en controles vanuit de overheid. Maar ook de vrijheid die je nodig bent om te ondernemen en de verantwoordelijkheid die je draagt voor de omgeving, het landschap en voor andere mensen. Ik denk dat ik mijn ervaring als boerin ook goed kan gebruiken als het gaat om de belangen van ondernemers in andere sectoren. Ik heb er zin in!