Mijn hart heb ik verpand aan Fryslân! Voor mij kenmerkt deze provincie zich door haar trotse, nuchtere en betrokken inwoners, de taal en cultuur, de weidse vergezichten, bollende zeilen en saamhorigheid. Ik ben er als niet geboren en getogen Friezin dan ook heel blij mee dat mijn vier kinderen hier wel geboren zijn en dat zij kunnen opgroeien in deze prachtige provincie. Als Statenlid wil ik me graag voor Fryslân en haar inwoners inzetten. Ik vind het belangrijk dat ook in de toekomst studeren, wonen, werken, ondernemen en recreëren in Fryslân mogelijk én geliefd blijft. Nog meer dan nu kan de kracht van Fryslân worden vergroot. Om dit te bereiken moet de provincie haar inwoners het vertrouwen en de ruimte geven, uitgaan van de eigen kracht en duidelijke keuzes durven te maken. Zo krijgen we een nog mooier en sterker Fryslân waar het meer dan goed vertoeven is, want ‘wolle is kinne’!