Even voorstellen Klaas Kielstra, 51 jaar en ik woon in samen met mijn vrouw en onze twee kinderen (jongen van 15 en meisje van 13) in Stiens. Sinds vijf jaar ben ik actief in de politiek. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben werk ik nu al meer dan 12 jaar bij de overheid. Nu werk ik bij de gemeente Heerenveen als concernadviseur Informatiebeleid. In mijn werk bouw ik mee aan een nieuwe organisatie en die manier van werken gebruik ik ook in de politiek. Nieuwe mogelijkheden ontdekken creatief zijn en het zoeken van de verbinding. Daar ligt mijn kracht en die wil ik inzetten voor Fryslân. Mijn droom is dat iedereen weer echte kansen krijgt in een vitaal Fryslân. Een provincie waar ik trots op ben en waar ik elke dag met plezier en energie actief voor ben. Met u stem kan ik dat blijven doen!